Sinopsis Kriminal.

​Seorang,
polis elit yang bermasalah.

pembunuh upahan yang hatinya hidup kembali.

penggodam yang dosa lalunya menghantui.

pencuri yang segalanya telah dirampas.

doktor yang membunuh pesakitnya sendiri.

Ditemukan untuk satu tujuan; menculik Presiden negara Rembulan. adakah sekumpulan Kriminal ini akan berjaya, jika pada masa yang sama perancangan yang lebih gelap sedang berjalan?

masalah aku paling utama; keyakinan diri. orang puji, bagi sokongan pun aku rasa down. self confidence aku memang dalam longkang lah senang cakap. nak keluar longkang ni susah, ambik masa yang lama gila.
dan Alhamdulillah, walaupun suara kecil yang sentiasa melihat kekurangan aku tu masih ada, aku dah belajar untuk hiraukan dia. cuma kadang kadang mungkin akan terpengaruh balik.
sinopsis ni mungkin aku akan revise balik. nak mantapkan lagi. first impression of a book kan. kena tarik minat orang nak baca.
moga Allah permudahkan,

Mai Manno